COZY AUTUMN DAYS 🧣 – ellemillaBE
COZY AUTUMN DAYS 🧣
Sarah ❤️ - Maandag 28 Oktober 2019
Terug naar overzicht

COZY AUTUMN DAYS 🧣

Ik houd van herfstdagen zoals deze week!! 😍

Buiten voelt het frisjes aan, maar je krijgt het al snel warm bij het zien van de prachtige schemering doorheen al dat herfstpracht... Onze tuin werd overgoten met de meest prachtige tinten én bladerentapijt... Van rood, oranje tot geel en groen 🍁🍃

Perfect om jullie de nieuwe collectie te tonen in al haar glorie, de herfstschoonheid als achtergrond neem ik er mooi bij 🐾🐿

Houd jullie vast aan de takken van de bomen want vandaag dropten we meer dan 35 musthaves (!!) online 🤗 So excited!! 

Warme coltruitjes, feestelijke stuks, girly rokjes en warme herfsttinten staan te pronken! Om jullie herfstoutfit compleet te maken heb ik cute teddy hair clips toegevoegd aan de collectie 🐻 

Als ik zin heb in een comfy dagje, draag ik deze high waist ON MY WAY UP GREY/FADED-jeans, met in mijn broek de ultrazachte FRIZZY INDIAN RED-trui 🎀 Ze valt lekker los en oversized met poffy mouwen die extra laag vallen... de rekbare stof zorgt voor 100% draagcomfort 👌 De Indian Red kleur maakt het herfstpalet rond mij nog een beetje warmer! 🍁

Voor die edgy touch draag ik de trendy KYLIE SNAKE-boots! 🐍 Met de full-on snakeprint ben jij helemaal mee met de modetrends van 2019... De spitse teen straalt klasse en verfijning uit 👌 En geloof mij lieverds, de brede blokhak zorgt ervoor dat het zelfs niet lijkt alsof je op hakken loopt! 😊

Add some coziness to your locks en ga voor de CUTE TEDDY OLD PINK-hair clips, volledig bekleed met - hoe kan het ook anders - teddy stof!! ✨🎀 

Jep girls, ik ben helemaal klaar voor deze herfstdagen hihi! En jij nu ook 😍 Meer inspiratie? Ontdek dan hier al mijn andere looks! 😘

Daarnaast profiteer je deze week elke dag van leuke herfstkoopjes🌰🍁 Vandaag zijn het de 'Glitter Sleeves'-jackets, morgen zijn het de ultrazachte 'Fall for Stripes'-sweaters... 

Houd dus zeker onze website in het oog, want wie weet is jouw favo stuk 'The catch of the Day'!!! 💥 Spannend hé...🙈

Have fun autumn shopping ladies!! 😘

SHOP THE LOOK

Close
x