Home sweet home! 🏡

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat in week 4 van Quarantaine... maar hier lijkt alles nog ietsje meer op zijn plek te vallen! De weken voor EN de twee eerste weken in lockdown kwam ik maar moeilijk tot rust... Al weken had ik slechte dromen alsof ik voelde wat ons te wachten stond... toen kwam het aanvaarden en nu ondergaan we het en krijgt alles steeds meer een plekje! 😊

Toch is het nog zo belangrijk dat we nog steeds met z’n allen thuis blijven! Hoe moeilijk het nu ook begint te worden... nog even volhouden lieverds... wij kunnen dit! 💪

 Work at home 💻

Ik vind mijn draai steeds meer om werk en kids te combineren! Even een klein applausje voor die twee knapen, want nog steeds doen ze het zo goed! 👏  Ze zijn zo ontzettend lief voor mij, voor elkaar en ze steeds dicht bij mij hebben vind ik zalig! 

Reset, dream & make it happen 💕

Oost west, thuis best! Waar dan ook, er gaat niets boven je eigen, gezellige, knusse, vertrouwde omgeving 😊 Ik ben altijd graag alleen geweest, op mijn eigen plekje... met mijn eigen ritme! 

Thuis zitten in dat eigen wereldje van mij helpt me ook weer creatief op weg! Mijn hoofd explodeert ook van nieuwe ideeën... voorlopig ligt de focus nog even op droppen van nieuwe collecties, toch wil ik jullie al verrassen met een nieuw concept hihi 😁

Dear diary ✍️

Dear diary... elke week zal ik een nieuw thema uitwerken! Welke kleur? Welk gevoel? Type kleding? Natuurlijk houd ik daarbij ook rekening met het weer en de trend van vandaag! Even lekker dromen en inspiratie opdoen zodat jullie ook veel inspiratie hebben voor een look waar je je volledig goed in voelt!

“Ellemilla is meer dan een onlineshop” 

Told you so! 😁 Eenmaal het thema bepaald is stel ik een leuke collectie samen die volledig in dat thema past... Ik maak mood filmpjes, moodboards & volledige outfit looks zodat jullie zich volledig kunnen inleven in het thema en meer feeling krijgen met de collecties. Vind inspiratie op de blog, op Instagram & beleef een leuke shopping experience!

Leuk idee? Let’s go! 😍

Week 4 of quarantaine... 

... die prachtige zon en die heerlijke temperaturen doen ons alvast allen goed! ☀️
De tuin begint te bloeien en ik probeer dan ook zoveel mogelijk een frisse neus te halen... Wat ik buiten KAN doen, doe ik ook buiten! 

Van elke dag in een jogging rond te lopen word ik niet vrolijk van maar comfort is wel een belangrijke vereiste! 😊 En dat hoeft dan niet perse een jogging te zijn! Je kan er heel classy uitzien en je toch comfy voelen met een mom jeans, laced tops, oversized shirts... maar ook jurken en rokken (lang of kort)! 

Welcome to my comfort zone!

Zo zocht ik deze week een collectie uit voor jullie die (jaaa jullie raden het al...) Lekker comfy is, maar ook luchtig en fris! We gaan voor beige tinten in combinatie met wit en denim... en als finishing touch voeg ik daar een vleugje goud aan toe! ✨ 

Welcome to my comfort zone 🤗


Zennnn 🧘‍♀️

Ik houd de laatste weken veel balletjes in de lucht... dus af en toe verwen ik mezelf met wat me-time! Want ik vind dat ik dat verdien hihi en zo houd ik het ook leuk voor mezelf! 😊 Self love starts with self care! 

Ook vandaag was het geval! Een theetje in de zon, een goed boek... en het geluid van de zachte warme wind die de schaduw van de bomen doet dansen.... aaahhh breath it all in... Love it all out! 🧘‍♀️

En dit gevoel wil ik deze week maar al te graag delen met jullie in het nieuwe thema! Zacht, relaxed & comfy 👌 De perfecte formule voor een outfit dat lente & rust uitstraalt! 🌸

Ontdek hier de collectie & enjoy your lovely day girls! 😘

..... Let's get lost in a world made of books, coffee & sunny mornings ......

..... Self love starts with self care ......

..... Put yourself at the top of your to-do list ......

..... Fall in love with caring for yourself, in body, mind & spirit ......

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Women's Day

  Sarah ღ -

  Women's Day

 • women's weekend

  Sarah ღ -

  women's weekend

 • Lucky look of the week

  Sarah ღ -

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts

  Sarah ღ -

  Fresh Starts

 • Hello SS21

  Sarah ღ -

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day!

  Sarah ღ -

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️

  Sarah ღ -

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Proud 💕

  Sarah ღ -

  My Label - My Proud 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙

  Sarah ღ -

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • My Wishlist - Elegant Comfort

  Sarah ღ -

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉

  Sarah ღ -

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥

  Sarah ღ -

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black

  Sarah ღ -

  ellemilla ღ black

 • Tips & tricks tegen pluisjes!

  Sarah ღ -

  Tips & tricks tegen pluisjes!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

  Sarah ღ -

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂

  Sarah ღ -

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

  Sarah ღ -

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ

  Sarah ღ -

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨

  Sarah ღ -

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

  Sarah ღ -

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim!

  Sarah ღ -

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

  Sarah ღ -

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤

  Sarah ღ -

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic!

  Sarah ღ -

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style

  Sarah ღ -

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️

  Sarah ღ -

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU

  Sarah ღ -

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on!

  Sarah ღ -

  2020 vs. ellemilla, it's on!