Sarah ღ -

Girl, You are magic!

ellemilla Editorial

Hi lieverds! 😘

Ik kreeg van sommigen onder jullie de vraag wat nu eigenlijk MIJN favoriete stuks uit de collectie zijn?! Super leuke vraag maar toch een heel moeilijk hihi aangezien ikzelf de collectie samenstel en elk stuk helemaal ellemilla is, dus nog eens een selectie van mijn favorieten lukt mij net iets moeilijker dan verwacht! 😅

Uiteraard zit ik bomvol outfit ideetjes en zoals ik jullie heb beloofd zou ik dit jaar ook veel meer werk maken om jullie die outfits te laten zien! Dus ik maak mijn belofte meteen waar 💪

Vandaag voor jullie een outfit waar ik op kan vertrouwen, waar ik me goed in voel en vooral... waar ik mezelf in kan zijn! 😍 Super belangrijk....

Daarom koos ik voor de cafe au lait Mina trui, die heel hoog op mijn favo lijstje staat te pronken! ✨ Het is voor mij dé ideale basic om te combineren! De fijne knit voelt super zacht aan en heeft extra lange mouwen die je kan oprollen! Heerlijk cozy vind ik dat...

Om het nonchalante & het vrouwelijke te balanceren kies ik deze keer niet voor een broek (want ook ik grijp iets te vaak naar een broek 😙), maar een girly comfy rokje waar ik mij altijd iets leuker in aangekleed voel! 🎀 Het is voor mij dé ideale combi!

Het You're Magical rokje heeft haar naam niet gestolen! Je voelt je er echt super vrouwelijk in 😘 Het rokje rekt in de taille flink mee, super fijn want zo kan ik mijn favoriete Mina trui nonchalant in het rokje dragen... top! De fijne plisé stof zorgt voor een leuke structuur en oogt very girly 🎀

Nonchalant, girly... hmm laten we er ook een stoere touch in verwerken! Dan grijp ik al snel naar stoere biker boots of een leather biker jasje! 🖤

Ik kies voor de cut-out Bootielicious boots... Geïnspireerd op one of my favorite designer shoes. Deze stoere binken geven iedere outfit de juiste rock & roll afwerking! De eyecatchers zijn zonder twijfel de twee zilverkleurige gespen aan de rechterkant 😎 Nog stoerder? Combineer dan nog met een leather biker jacket!!En als finishing touch de shiny snake handtas... Dit keer de kleine versie... gewoon omdat ik mezelf ken... Hoe groter de handtas, hoe meer rommel ik bij mij draag, you'll understand me 🙈


Hope you'll like it! En als je deze outfit even leuk vindt als mij, kan je ze hier shoppen 😘😘 

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Tips & tricks tegen pluisjes!

  Sarah ღ -

  Tips & tricks tegen pluisjes!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

  Sarah ღ -

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂

  Sarah ღ -

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

  Sarah ღ -

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ

  Sarah ღ -

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨

  Sarah ღ -

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

  Sarah ღ -

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone

  Sarah ღ -

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim!

  Sarah ღ -

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

  Sarah ღ -

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤

  Sarah ღ -

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic!

  Sarah ღ -

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style

  Sarah ღ -

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️

  Sarah ღ -

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU

  Sarah ღ -

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on!

  Sarah ღ -

  2020 vs. ellemilla, it's on!