Ooh ik weet het nog goed lieverds... die periode aan het einde van 2019, het begin van 2020... dat ik even terug op zoek was naar 'wie is ellemilla nu eigenlijk?' En 'waar staat ellemillashop voor?'! ellemilla is creatief en heeft zoveel dromen... En ellemillashop mag meer zijn dan enkel leuke outfits scoren en verkopen.

Er was te weinig creativiteit, te veel hetzelfde! Ik was moe, moe van die routine... Ik miste het ontwerpen en zelf uren over mijn collecties te kunnen brainstormen, inspiratie opdoen... te zoeken naar stoffen en ze te voelen om daarna hier stukken mee te gaan creëren! Dat kon je allemaal in deze blogpost lezen... 

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik moest en zou mijn ideeën én dromen tot leven laten komen... gewoon al een eerste stap zetten was al voldoende want geloof mij, mijn hoofdje draait dagelijks op ideeën en dromen 😅 Als we al eens beginnen met één droom waar te maken, eentje waar ik al zo lang mee in mijn hoofd zat en waarbij alle puzzelstukjes in mekaar zouden vallen! 💪

Yes: een eigen collectie uitbrengen! 

Je raadde het vast al hihi, maar inderdaad een van mijn grote dromen was een eigen grote collectie uitbrengen! Een collectie waar ik zelf helemaal achter sta en waar je een stukje van mezelf in terug kan vinden 😊 Na dagen brainstormen,  moodboards maken en ongestoord Pinterest afschuimen, wist ik precies welke kant ik uit wou gaan! 

Sinds het ontstaan van ellemilla is het altijd mijn doel geweest om vrouwen - ongeacht welke leeftijd, huidskleur, karakter... - mooi te laten voelen... & hun innerlijk naar de buitenwereld te weerspiegelen door middel van kleding waar ze zich goed in voelen! 🎀  

Vanuit die gedachtegang ben ik een concept beginnen uitwerken met het doel een mooie collectie te creëren met stukken waar elke vrouw haar goed in voelt!

Be your best self!

Al snel kwam ik op het woord 'Self Love'. Ik bedacht feel good quotes rond het thema omdat ik wil dat je er elke dag aan herinnerd moet worden dat jij in de eerste plaats van jezelf moet houden! Daarnaast vind ik het gedacht ook leuk dat wanneer iemand deze quotes leest op een sweater of shirt, ze hier ook aan herinnerd worden 😊

Ik wou enkel stuks waar je je de hele dag comfy in voelt! Denk aan basic shirts, oversized shirts, shirtjes met een v-hals, basic sweaters en sweaters met een losse pasvorm 🎀 Ik wou ook een stof die je het hele jaar door kan dragen, die zacht aanvoelt, die goed ventileert en je de nodige bewegingsvrijheid geeft! Over elk detail werd grondig nagedacht: het labeltje aan de zijkant, de naden, de kleuren, het lettertype én de stof van de verschillende logo's!

Daarnaast mochten we onszelf ook trakteren op een gloednieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website! Alles begon in elkaar te vallen... Ik kijk elke dag nog hee erg trots naar ons logo... het is echt de leidraad doorheen onze collecties geworden 😍💕

Na weken van beslissen en keuzes maken was het grote moment daar... de levering van de samples! 🤗 En WOW!!! Dat moment was zo speciaal... eentje om nooit meer te vergeten! Daar denk ik nu nog met zoveel trots aan...

Ik zet dan ook graag hier een paar stuks uit die collectie! 


Wow... wat een positieve reacties!!! Ik krijg er nog altijd kippenvel van als ik daar aan terugdenk... eindelijk mijn eigen droom die ik had waargemaakt en dan ook nog eens zoveel mooie reacties van jullie daar bovenop.. MAGISCH! 😍 Jullie bevestigen het: jezelf graag zien is oooh zo belangrijk! Jullie steun & liefde gaven mij dan ook super veel motivatie om een vervolg te geven aan 'Self Love'.

SELF LOVE II - The next chapter ღ

'Self Love II' bestaat uit dezelfde fittings, dezelfde kwaliteit & hetzelfde comfort! Maar verraste met gloednieuwe designs in zachte & dromerige pastelkleurtjes voor de iets warmere dagen 😊 Voor de ultieme dreamy look zorgde ik voor prachtige tule rokken! Een geslaagde tweede Self Love collectie en een tweede droom die uitkwam 😍 HAPPY YOU & HAPPY ME! 


Dream. Believe. Do. Repeat.

En zoals deze titel het zegt: Dream. Believe. Do. Repeat... gaan we simpelweg voor een derde collectie! Deze is meer gefocust op de cozy winterdagen ❄️ Baggy sweaters én ja hoor een primeur: ook hoodies! Met gezellige quotes in shiny uitwerkingen om het jaar in stijl mee af te sluiten 😊 Ook heb ik er een nieuwe kleur aan toegevoegd: cream want deze kleur oogt warm en combineert ontzettend goed! 


Als ik er nu bij stilsta, besef ik dat we in een jaar heel veel gerealiseerd hebben! 3 eigen collecties, een nieuwe look 'n feel... dit is gewoon ellemillashop! Dit ben ik... dit is ellemilla... & ik ben trots op wie ik ben 💕 Ik ben heel gelukkig met waar we nu staan, believe me! Maar er is nog altijd dat ene stemmetje dat zegt, komaan Sarah, keep on dreaming en blijf je dromen waarmaken! Het leven is zo kort... het is nu dat we het moeten doen 😊 Dus lieverds, bereid jullie voor op nog tal van nieuwe projecten! I'm so ready for it 😍

Vanaf vandaag geef ik jullie met heel veel liefde 50% korting op alles uit 'My Label'! 💥

Recente blogposts

Lees hier mijn nieuwste posts voor outfit inspiratie, een blik achter de schermen, tips & tricks en nog zoveel meer 💕

 • Fall In Love 🍂 - ellemilla
  How To Style

  Fall In Love 🍂

 • Self Love Stay true to yourself - ellemilla
  Self Love

  Self Love Stay true to yourself

 • Shop The Look - Fleur Fantasy - ellemilla
  How To Style

  Shop The Look - Fleur Fantasy

 • 5 x Summer Trip Trends - ellemilla
  Fashion Talks

  5 x Summer Trip Trends

 • We Love Linen - ellemilla
  Fashion Talks

  We Love Linen

 • A Silky Summer - ellemilla
  Fashion Talks

  A Silky Summer

 • 4 Different Colors, 4 Different Moods - ellemilla
  Pick Your Fave

  4 Different Colors, 4 Different Moods

 • Dear Diary | Dream like a Bohemian - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Dream like a Bohemian

 • Take me to the Easter Brunch! - ellemilla
  How To Style

  Take me to the Easter Brunch!

 • All we knit is Bernadette - ellemilla
  Fashion Talks

  All we knit is Bernadette

 • 4 x Happy Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  4 x Happy Spring Looks

 • Keep it together... - ellemilla
  Self Love

  Keep it together...

 • 3 x Statement Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  3 x Statement Spring Looks

 • Lucky Look - Swing into Spring - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky Look - Swing into Spring

 • Women's Day - ellemilla
  Self Love

  Women's Day

 • Women's Weekend - ellemilla
  Self Love

  Women's Weekend

 • Lucky look of the week - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts - ellemilla
  How To Style

  Fresh Starts

 • Hello SS21 - ellemilla
  Fashion Talks

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day! - ellemilla
  Dear Diary

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️ - ellemilla
  Fashion Talks

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Pride 💕 - ellemilla
  Self Love

  My Label - My Pride 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙 - ellemilla
  Self Love

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • shogun-title-probe

 • shogun-title-probe

 • My Wishlist - Elegant Comfort - ellemilla
  Fashion Talks

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉 - ellemilla
  Fashion Talks

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black - ellemilla
  Fashion Talks

  ellemilla ღ black

 • Tips & Tricks against pilling! - ellemilla
  Tips & Tricks

  Tips & Tricks against pilling!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️ - ellemilla
  How To Style

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾 - ellemilla
  Fashion Talks

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ - ellemilla
  Self Love

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨ - ellemilla
  Fashion Talks

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️ - ellemilla
  How To Style

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨 - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim! - ellemilla
  How To Style

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ - ellemilla
  Self Love

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic! - ellemilla
  How To Style

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style - ellemilla
  How To Style

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️ - ellemilla
  How To Style

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU - ellemilla
  News

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on! - ellemilla
  Behind The Camera

  2020 vs. ellemilla, it's on!