‘Don’t tell people your dreams. Show them!’

Een van mijn dromen werd werkelijkheid... enkele maanden terug mocht ik mijn allereerste collectie aan jullie voorstellen! Een belangrijk moment dat ik heel mijn leven zal koesteren... maar dat ik er een vervolg aan kon geven is voor mij nog specialer! 😍 Dat heb ik te danken aan jullie... jullie steun & liefde gaven mij super veel motivatie om een vervolg te geven aan 'Self Love'. Jullie bevestigen het: jezelf graag zien is oooh zo belangrijk! Een welgemeende dankjewel en veel liefde! 💌

Never stop dreaming... 
'Self Love' is voor mij de ultieme droomcollectie: 80 unieke stuks, ontworpen door mijzelf, voor ieder van jullie - stuk voor stuk straffe, zelfzekere & mooie vrouwen! 

'Self Love II' is all about 'dreaming'... Mijn inspiratie? Mijn zoontjes & mezelf! 😍
Ikzelf ben 100% een daydreamer! Gewoon even wegdromen naar een andere, fijne wereld waar alles kan en waar je je gedachten de vrije loop kan laten gaan 😊 Het zorgt voor meer creativiteit in mijn werk en zelfs meer rust!

Fantasierijk
Ook bij mijn oudste zoon Cis mag ik vaak die fantasiewereld ontdekken! Hij werd deze week 7 jaar... 7 jaar?! Kom op... Alles in mijn hoofd, hart en lijf heeft nog maar net verwerkt dat die baby-peuter-kleuter periode nu echt voorbij is, maar nu dat cijfertje meer richting 10 gaat dan 5, besef ik nog maar eens te meer dat we moeten genieten van ieder moment samen! 🤗

Ik kan uren kijken naar Cis... In zijn ogen zie ik bijna zijn dromen voorbij komen!
De grootste avonturen komen 's nachts voorbij en overdag kan hij zomaar alles laten vallen en dan pakt hij pen, papier, schaar en lijm en begint hij knutselwerkjes te maken die hij ergens in zijn hoofd voorbij zag komen! 
Dit heeft hij altijd gedaan sinds hij dit kon... 

Zo herkenbaar
Net als mama... Heel herkenbaar dus hihi! 🙈 Ook ik kon als kind uuuren dromen... Eerst over sprookjes en prinsessen... Over elfjes en feeën... 
Mijn outfits hadden altijd een hoog disney gehalte... Bloemenjurkjes, tulle rokjes, haarbanden en strikjes! Ik stond uuuuuren voor de spiegel te dansen en te zingen en dat ging ook verder in mijn dromen 's nachts!

Later toen ik mode studeerde, fotografie ontdekte en ook daarna ging schilderen vond ik mijn inspiratie telkens in mijn dromen... Ik kon echt gaan slapen met een gevoel of een idee, er heel de nacht over dromen en opstaan met een plan of een ontwerp! 
Naast mijn bed lag er ook een dromenboekje waar ik regelmatig wat in schreef of schetste toen ik wakker werd ✍️

Daydreamer
Ik kan niet zonder dromen... Niet enkel 's nachts maar ook overdag staat mijn hoofd of fantasie niet stil! Ik probeer elke dag op een soort van wolkje te lopen... ☁️ & te genieten van elk klein dingetje! Mijn kopje koffie in de ochtendzon, die wandeling in het bos, de kat die ligt te spinnen op de bank, de stilte of muziek, de lach van Cis & Vin en het geluid en gevoel van ons gezin.
Ik zal nooit stoppen met dromen... Elke dag zit vol mooie dingen die me eindeloos kunnen inspireren! ❤️

Deze outfit is een ode aan mijn creatieve reis... Ik trok alleen naar het mooie Kattenbos om even weg te dromen in deze dreamy outfit!
Het witte basic shirt 'Dreamy Lily' heeft geen woorden meer nodig... en de creamy 'Follow Your Dreams'-tutu die moest erbij... Want of je nu 5 bent, 33 of 53... Ieder meisje verdient het om af en toe nog eens weg te dromen naar je mooiste dromen 🎀 Om je af en toe nog eens een zorgeloos jong meisje of prinses te voelen... 👸 Op een mooie dag zoals deze, maakt deze je extra happy en op een slechte dag, neem je de rok gewoon even uit de kast, trek haar aan en shake... shake it all off! Een echte aanrader hihi Ik heb ze in heel wat kleurtjes binnen, zowel in een korte als langere versie voor een extra WOW-effect!

Blijf je dromen volgen, al zijn ze groot of klein en ik beloof je heel veel geluk en self-love! ❤️

Ontdek hier mijn dreamy outfit & hier de volledige 'Self Love II'-collectie!

Recente blogposts

Lees hier mijn nieuwste posts voor outfit inspiratie, een blik achter de schermen, tips & tricks en nog zoveel meer 💕

 • Fall In Love 🍂 - ellemilla
  How To Style

  Fall In Love 🍂

 • Self Love Stay true to yourself - ellemilla
  Self Love

  Self Love Stay true to yourself

 • Shop The Look - Fleur Fantasy - ellemilla
  How To Style

  Shop The Look - Fleur Fantasy

 • 5 x Summer Trip Trends - ellemilla
  Fashion Talks

  5 x Summer Trip Trends

 • We Love Linen - ellemilla
  Fashion Talks

  We Love Linen

 • A Silky Summer - ellemilla
  Fashion Talks

  A Silky Summer

 • 4 Different Colors, 4 Different Moods - ellemilla
  Pick Your Fave

  4 Different Colors, 4 Different Moods

 • Dear Diary | Dream like a Bohemian - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Dream like a Bohemian

 • Take me to the Easter Brunch! - ellemilla
  How To Style

  Take me to the Easter Brunch!

 • All we knit is Bernadette - ellemilla
  Fashion Talks

  All we knit is Bernadette

 • 4 x Happy Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  4 x Happy Spring Looks

 • Keep it together... - ellemilla
  Self Love

  Keep it together...

 • 3 x Statement Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  3 x Statement Spring Looks

 • Lucky Look - Swing into Spring - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky Look - Swing into Spring

 • Women's Day - ellemilla
  Self Love

  Women's Day

 • Women's Weekend - ellemilla
  Self Love

  Women's Weekend

 • Lucky look of the week - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts - ellemilla
  How To Style

  Fresh Starts

 • Hello SS21 - ellemilla
  Fashion Talks

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day! - ellemilla
  Dear Diary

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️ - ellemilla
  Fashion Talks

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Pride 💕 - ellemilla
  Self Love

  My Label - My Pride 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙 - ellemilla
  Self Love

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • shogun-title-probe

 • shogun-title-probe

 • My Wishlist - Elegant Comfort - ellemilla
  Fashion Talks

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉 - ellemilla
  Fashion Talks

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black - ellemilla
  Fashion Talks

  ellemilla ღ black

 • Tips & Tricks against pilling! - ellemilla
  Tips & Tricks

  Tips & Tricks against pilling!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️ - ellemilla
  How To Style

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾 - ellemilla
  Fashion Talks

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ - ellemilla
  Self Love

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨ - ellemilla
  Fashion Talks

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️ - ellemilla
  How To Style

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨 - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim! - ellemilla
  How To Style

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ - ellemilla
  Self Love

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic! - ellemilla
  How To Style

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style - ellemilla
  How To Style

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️ - ellemilla
  How To Style

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU - ellemilla
  News

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on! - ellemilla
  Behind The Camera

  2020 vs. ellemilla, it's on!