Hi lieverd!

Wat heb ik zo uitgekeken naar dit moment... een belangrijk moment voor mijzelf, voor ellemilla en voor jullie!

Eind 2019, begin 2020 schreef ik deze blogpost... Hierin liet ik al vallen dat 2019 een jaar vol routine was... te weinig creativiteit, te veel hetzelfde! Ik was moe, moe van die routine! Ik miste het ontwerpen en zelf uren over mijn collecties te kunnen brainstormen, inspiratie opdoen... te zoeken naar stoffen en ze te voelen om daarna hier stukken mee te gaan creëren! 😊

En ellemillashop mag meer zijn dan enkel leuke outfits scoren en verkopen. Ik wil meer bieden dan dat, ik wil verrassen en langer stilstaan bij de collecties... en dat gun ik niet alleen mezelf maar ook jullie! Ik moest eindelijk actie ondernemen... dat stond vast 💪

Hallo new collection! 

Vandaag is een grote dag voor mij, voor ellemilla en voor jullie! Want sinds enkele maanden heb ik de daad bij het woord gevoegd! 

Ik ging op weekend met mijn man Ties naar de modestad Antwerpen om inspiratie op te doen, ik heb uren zitten brainstormen over een concept dat ik al sinds het ontstaan van ellemillashop in mijn hoofd heb, ik heb moodboards gemaakt en ken Pinterest ongeveer vanbuiten hihi ... mijn ideeën en dromen moesten gewoon in realiteit omgezet worden!

Mijn weekends bracht ik door in de gezellige brainstormkamer in het kantoor met een rustig jazzmuziekje op de achtergrond, een kopje thee voor mij, knip- en plakmateriaal bij de hand, modeboeken, Pinterest... kortom een date met mijn eigen ideeën hihi 😊 Zalig vond ik dat!!

Self Love

Sinds het ontstaan van ellemilla is het altijd mijn doel geweest om vrouwen - ongeacht welke leeftijd, huidskleur, karakter... - mooi te laten voelen... & hun innerlijk naar de buitenwereld te weerspiegelen door middel van kleding waar ze hun goed in voelen! 🎀  

Vanuit die gedachtegang ben ik een concept beginnen uitwerken met het doel een mooie collectie te creëren met stukken waar elke vrouw haar goed in voelt! ❤️

Love Yourself! 

Al snel kwam ik op het woord 'Self Love'. Ik ben ervan overtuigd dat Self Love het geheim is van een positief zelfbeeld! Jezelf helemaal accepteren is iets moeilijk... je eigen sterktes en zwaktes aanvaarden, inclusief de eigenschappen waar je liever niets van wilt weten. 

Maar toch is het belangrijk omdat het je helpt om echt van jezelf te houden! Als je jezelf graag ziet en je eigen persoonlijkheid apprecieert straal je dat automatisch naar de rest van de wereld uit... en believe me... niemand is perfect! Maar dat moet ook helemaal niet... Maar als je dicht bij jezelf blijft en luistert naar wat jij wilt is al een eerste belangrijke stap 😍 Cijfer je niet weg en durf jezelf te zijn! 

Tijd voor actie!

Ik bedacht feel good quotes rond het thema Self Love omdat ik wil dat jij er elke dag aan herinnerd moet worden dat jij in de eerste plaats van jezelf moet houden! Daarnaast vind ik het gedacht ook leuk dat wanneer iemand deze quotes leest op een sweater of shirt, ze hier ook aan herinnerd worden 😊 

Het was een must voor mij om het nieuwe ellemilla logo in de collectie te verwerken! Het geschreven lettertype van 'em' in ellemilla zorgt voor een speelse toets waarbij het hartje de nadruk legt op self-love! De 'ღ' vormt de leidraad doorheen het nieuwe ellemilla-verhaal en wordt ook vaak afzonderlijk afgebeeld op kleding, labels en zoveel meer ... omdat het zo'n sterke herkenbaarheid heeft 😊

Het volgende op het programma waar ik over moest brainstormen: uiteraard de type kleding, de stoffen, het model en het ontwerp van de verschillende logo's! 

Comfy shirts & sweaters

Van een ding was ik zeker: ik wou enkel stuks waar je je de hele dag comfy in voelt! Denk aan basic shirts, oversized shirts, shirtjes met een v-hals, basic sweaters en sweaters met een losse pasvorm 🎀 Ik wou genoeg variatie zodat jij een model naar wens kan kiezen waar jij je het beste in voelt 😊

Persoonlijk grijp ik snel naar een shirt of sweater, gecombineerd met een mom jeans om de simpele redenen dat ik mij hier het meest comfy in voel en ook gewoon mijzelf! En je kan er ook zoveel kanten mee uit... bij warmer weer draag je een sweater over een jurkje of combineer je een shirt met een rokje en voilà, je hebt leuke verschillende outfits! 👌

Intensief proces

Girls, geloof mij... ik heb zoveel stoffen gezien en gevoeld, dat wil je niet weten! Ik wou een stof die je het hele jaar door kan dragen, die zacht aanvoelt, die goed ventileert en je de nodige bewegingsvrijheid geeft! Over elk detail werd grondig nagedacht: het labeltje aan de zijkant, de naden, de kleuren, het lettertype én de stof van de verschillende logo's! Ik wou enkel het beste van het beste voor jullie... Alles moest kloppen want enkel zo ben je er zelf ook voor de volle 200% gelukkig mee 😍 

Na weken van beslissen en keuzes maken was het grote moment daar... de levering van de samples! 🤗 En WOW!!! Dat moment was zo speciaal... eentje om nooit meer te vergeten! ☺️ Ja ook inclusief een vreugdedansje hihi 🙈 Eerlijk waar, deze collectie overstijgt al mijn verwachtingen... ik ben zo gelukkig en zo fier op het resultaat! Dat was al het werk van de voorbije maanden meer dan waard...  

Jullie mening is het belangrijkste! 

Ik kan er niet meer over zeggen... Speechless! Je moet het gewoon zien, voelen en waarnemen! Ik vind het alleszins super spannend... want ik heb in de eerste plaats deze collectie voor jullie gemaakt... jullie mening is voor mij het allerbelangrijkste 😊

Dus ik hoop dat jullie de nieuwe stukken even geweldig zullen vinden als mij! Kijk rustig rond op de webshop en laat het mij zeker weten via Facebook, Instagram, mail... of tag een foto met een van de nieuwe stukken met #selflove #ellemillashop zodat ik jou kan zien stralen! ✨✨ 

Love,

Sarah ❤️

Recente blogposts

Lees hier mijn nieuwste posts voor outfit inspiratie, een blik achter de schermen, tips & tricks en nog zoveel meer 💕

 • Fall In Love 🍂 - ellemilla
  How To Style

  Fall In Love 🍂

 • Self Love Stay true to yourself - ellemilla
  Self Love

  Self Love Stay true to yourself

 • Shop The Look - Fleur Fantasy - ellemilla
  How To Style

  Shop The Look - Fleur Fantasy

 • 5 x Summer Trip Trends - ellemilla
  Fashion Talks

  5 x Summer Trip Trends

 • We Love Linen - ellemilla
  Fashion Talks

  We Love Linen

 • A Silky Summer - ellemilla
  Fashion Talks

  A Silky Summer

 • 4 Different Colors, 4 Different Moods - ellemilla
  Pick Your Fave

  4 Different Colors, 4 Different Moods

 • Dear Diary | Dream like a Bohemian - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Dream like a Bohemian

 • Take me to the Easter Brunch! - ellemilla
  How To Style

  Take me to the Easter Brunch!

 • All we knit is Bernadette - ellemilla
  Fashion Talks

  All we knit is Bernadette

 • 4 x Happy Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  4 x Happy Spring Looks

 • Keep it together... - ellemilla
  Self Love

  Keep it together...

 • 3 x Statement Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  3 x Statement Spring Looks

 • Lucky Look - Swing into Spring - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky Look - Swing into Spring

 • Women's Day - ellemilla
  Self Love

  Women's Day

 • Women's Weekend - ellemilla
  Self Love

  Women's Weekend

 • Lucky look of the week - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts - ellemilla
  How To Style

  Fresh Starts

 • Hello SS21 - ellemilla
  Fashion Talks

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day! - ellemilla
  Dear Diary

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️ - ellemilla
  Fashion Talks

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Pride 💕 - ellemilla
  Self Love

  My Label - My Pride 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙 - ellemilla
  Self Love

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • shogun-title-probe

 • shogun-title-probe

 • My Wishlist - Elegant Comfort - ellemilla
  Fashion Talks

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉 - ellemilla
  Fashion Talks

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black - ellemilla
  Fashion Talks

  ellemilla ღ black

 • Tips & Tricks against pilling! - ellemilla
  Tips & Tricks

  Tips & Tricks against pilling!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️ - ellemilla
  How To Style

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾 - ellemilla
  Fashion Talks

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ - ellemilla
  Self Love

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨ - ellemilla
  Fashion Talks

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️ - ellemilla
  How To Style

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨 - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim! - ellemilla
  How To Style

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ - ellemilla
  Self Love

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic! - ellemilla
  How To Style

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style - ellemilla
  How To Style

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️ - ellemilla
  How To Style

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU - ellemilla
  News

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on! - ellemilla
  Behind The Camera

  2020 vs. ellemilla, it's on!