Self Love
Stay true to yourself!

Speechless.

Wow... de vijfde Self Love collectie is een feit! Ik kan het amper geloven... Ze zeggen: kijk niet achteruit, maar leef in het nu. Daar sta ik volledig achter maar nu en dan maak toch een uitzondering omdat ik vind dat je fier moet zijn op wat je hebt bereikt. Je moet soms eens stilstaan bij het begin, waar je start van nul en je dromen enkel nog maar... dromen zijn. Onlangs heb ik op de Instagram van ellemillashop de hele ellemilla tijdslijn proberen visualiseren met foto's van de voorbije 6 jaar! Dat was voor mij echt geweldig... en voor jullie ook! Wow... ik heb zoveel lieve reacties gehad van jullie 💕 Hartverwarmend! Ik ben daar dan ook zo fier op! En dat moet ook!

Perfectly imperfect.

En nee het gaat niet altijd van een leien dakje... integendeel! Dat gaat met vallen en opstaan. Maar falen en fouten maken, zijn voor mij leerprocessen. Daar word je alleen maar sterker van als persoon. Daarom blik ik zo graag terug om te zien hoe ik als persoon, als mama, als vrouw, als dochter, als vriendin... geëvolueerd ben. Daar haal je zoveel lessen uit, hoe je bent als persoon maar ook over de dingen waar je dagelijks mee bezig bent. 'Wat wil ik nu eigenlijk?' 'Wat maakt mij gelukkig?' 'Waar houd ik zelf van?'. Als je hier de antwoorden op vindt, kan je pas beginnen nadenken hoe je die kan toepassen in jouw leven! Dat noem ik self love. Jezelf terugvinden, leren luisteren naar jezelf en re-connect! Dat moeten geen drastische beslissingen zijn, maar dat kunnen al simpele dingen zijn 😊

Self Love

Voor deze vijfde Self Love collectie bijvoorbeeld ben ik ook terug naar de basis gegaan. Lieverds, geloof mij... er zijn ZOVEEL mogelijkheden om te maken als je een kledinglijn ontwerpt. Je kan daar zo ver in gaan als je wil! Het is te zot voor woorden. Na dagen zoeken en pinnen dacht ik... hmm ik maak een
Self Love collectie, dan moet ik toch gewoon ook dicht bij mijzelf blijven? Waar houd ik nu zelf het meeste van? Hoe zie ik het? Wat is mijn favoriete stijl?

So I did! Ik nam tijd voor mijzelf, luisterde naar mijzelf, schreef heel wat dingen op, trok erop uit met de jongens! Eventjes opladen 😊
Dat deed zo goed! Dit was wat ik nodig had voor de vijfde self love collectie!

Back to basic.

Het werd mij allemaal duidelijk! Want de outfits die ik het allerliefste draag bestaan uit super comfortabele stuks zoals een oversized sweater of een loose T-shirt op een mom jeans, sweatshorts en jurkjes bij warmer weer, sweater dresses in de herfst, na een werkdag en in het weekend kruip ik dan weer graag in een comfy setje... Dit was het! Ik moet terug naar de basis met basic stuks die heel comfortabel zitten met easy en mooie pasvormen in ultra zachte stoffen. Stuks die je goed kan combineren en die niet al te drukke logo's hebben, kortom: stuks waar je je goed in voelt! Uiteraard met de ellemilla touch die jullie van mij gewoon zijn zoals een luipaard print of een glittertje! 🎀

Meet our Self Love Club

Tot nu toe hadden we enkel T-shirts, sweaters en hoodies in de Self Love collectie!

Met pasvormen, stoffen en kleuren waar ik nog altijd suuuuper tevreden over ben dus ja hoor onze geliefde oversized 'ARIA' sweater vind je zeker terug in deze collectie! Ook onze lovely T-shirt girls 'VEE' & 'KYLIE' zijn weer van de partij hihi!

Ik heb de collectie uitgebreid met nieuwe modelletjes!!
Naar gewoonte geef ik elk nieuw stuk een eigen meisjesnaam soooo meet the girls of our Self Love Club:

T-shirt 'LIV'

T-shirt dress 'SAMANTHA'
Sweatshort 'CARRIE'
Jogger 'KYRA'
Sweater dress 'ARIA'

T-shirt 'LIV'


LIV is een basic shirtje met een losse snit!
Wat LIV zo speciaal maakt? Dat zijn de lage schoudernaden die clean zijn afgewerkt met een brede boord.

T-shirt dress 'Samantha'


SAMANTHA is een basic T-shirt jurkje met een easy pasvorm en een ideale lengte!

Sweatshort 'Carrie'


Voor mij moet een sweatshort easy dragen, een zachte stof hebben en voorzien zijn van zijzakken... well this one's got it all! De elastische taille is voorzien van koordjes.

Jogger 'Kyra'


KYRA is een jogger met een losse pasvorm, een elastische taille met koordjes, zijzakken en elastische enkels.

Sweater dress 'Aria'


Ik heb voor het geliefde 'ARIA'-modelletje gekozen maar dan in een lange versie!
Ze valt ook goed lang tot net boven je knieën, ideaal!
De onderkant bestaat uit een ribgebreide boord.
Mix & Match


De collectie heb ik zo gemaakt dat je praktisch alles met elkaar kan mixen & matchen! Dat maakt het zo leuk en zo gemakkelijk voor jou om te combineren!

Ik moet er wel bij vertellen dat alles apart verkrijgbaar is! Ik heb het wel voor jullie als complete outfits gefotografeerd zodat je een idee krijgt van de leuke combo's 🎀

Sooo get inspired, maar doe vooral je eigen ding en ga voor de stukken waar jij je het beste in zal voelen! 

Wild Love.

Wie ellemilla al een tijdje kent, weet dat er altijd die extra touch moet zijn! Al is het een glittertje, een animal print, een hartje, het logo, een faux fur bekleding... dat ga je in deze collectie zeker ook terugvinden! Ik heb zelfs voor een full leopard & tie dye setje gezorgd... & I'M IN LOVEEEE 💕

 

Happiness is here.

Voor de nieuwe collectie heb ik lang gezocht naar de juiste fotolocaties...
maar als ik goed naar mijzelf luister weet ik dat ik mijn inner wild naar buiten kan laten komen op plaatsen waar ik mij goed voel en mezelf kan zijn!
Dat is voor mij thuis: home is my happy place 🏡

Ook op plekken waar ik mij relaxed en zorgeloos voel
zoals het graanveld in de buurt waar ik vaker shoots doe 🌾  
Oh en ik was echt al zolang naar een stukje heide aan het zoeken
tot VORIGE WEEK toen ik met de jongens aan het wandelen was!
Letterlijk in de buurt waar we zo vaak komen, vond ik hét perfecte stukje heide!
Dat is voor mij puur geluk... ☘️
Hier heb ik toch wel wat self love outfits geshoot hihi!

Na een lange zoektocht besefte ik dat het toch gewoon heel basic mocht zijn!
Terug naar de basis met basis stuks die heel comfortabel zitten
met easy en mooie pasvormen in ultra zachte stoffen!

— ellemilla

 

 

So grateful.

Gesproken over puur geluk. Met deze collectie wil ik zo graag benadrukken dat je elk dag moet plukken. Vaak denken we dat geluk te danken is aan externe factoren, aan successen of het bereiken van doelen... je voelt je wel even gelukkig maar dat gevoel blijft niet! Maar wist je dat je elk moment, elke dag voor je eigen geluk kan zorgen, helemaal zelf?

Sta even stil bij de kleine gelukjes waar je elke dag opnieuw dankbaar voor bent, Lach, plan dat me-time momentje in, maak iemand anders blij met een complimentje... happiness is inside you! 💕

Dus bij deze: BEDANKT LIEFSTE ELLEMILLAGIRLS! Bedankt voor jullie lieve complimentjes en mooie orders! Bedankt om de Self Love stuks met zoveel trots te dragen! You are the best


Self Love

affirmations


Tot slot wil ik afsluiten met een paar van mijn favoriete Self Love affirmaties! Mantra's die je elke morgen tegen jezelf in de spiegel kan zeggen en 3X moet herhalen voor een positieve invloed op je leven!

I have all I need to make today a great day

I love who I see in the mirror

I believe in me

My life may not be perfect, but I'm doing my best and that is great!

Self-care is my daily right

ღ I am stronger than yesterday

Recente blogposts

Lees hier mijn nieuwste posts voor outfit inspiratie, een blik achter de schermen, tips & tricks en nog zoveel meer 💕

 • Fall In Love 🍂 - ellemilla
  How To Style

  Fall In Love 🍂

 • Self Love Stay true to yourself - ellemilla
  Self Love

  Self Love Stay true to yourself

 • Shop The Look - Fleur Fantasy - ellemilla
  How To Style

  Shop The Look - Fleur Fantasy

 • 5 x Summer Trip Trends - ellemilla
  Fashion Talks

  5 x Summer Trip Trends

 • We Love Linen - ellemilla
  Fashion Talks

  We Love Linen

 • A Silky Summer - ellemilla
  Fashion Talks

  A Silky Summer

 • 4 Different Colors, 4 Different Moods - ellemilla
  Pick Your Fave

  4 Different Colors, 4 Different Moods

 • Dear Diary | Dream like a Bohemian - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Dream like a Bohemian

 • Take me to the Easter Brunch! - ellemilla
  How To Style

  Take me to the Easter Brunch!

 • All we knit is Bernadette - ellemilla
  Fashion Talks

  All we knit is Bernadette

 • 4 x Happy Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  4 x Happy Spring Looks

 • Keep it together... - ellemilla
  Self Love

  Keep it together...

 • 3 x Statement Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  3 x Statement Spring Looks

 • Lucky Look - Swing into Spring - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky Look - Swing into Spring

 • Women's Day - ellemilla
  Self Love

  Women's Day

 • Women's Weekend - ellemilla
  Self Love

  Women's Weekend

 • Lucky look of the week - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts - ellemilla
  How To Style

  Fresh Starts

 • Hello SS21 - ellemilla
  Fashion Talks

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day! - ellemilla
  Dear Diary

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️ - ellemilla
  Fashion Talks

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Pride 💕 - ellemilla
  Self Love

  My Label - My Pride 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙 - ellemilla
  Self Love

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • shogun-title-probe

 • shogun-title-probe

 • My Wishlist - Elegant Comfort - ellemilla
  Fashion Talks

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉 - ellemilla
  Fashion Talks

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black - ellemilla
  Fashion Talks

  ellemilla ღ black

 • Tips & Tricks against pilling! - ellemilla
  Tips & Tricks

  Tips & Tricks against pilling!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️ - ellemilla
  How To Style

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾 - ellemilla
  Fashion Talks

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ - ellemilla
  Self Love

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨ - ellemilla
  Fashion Talks

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️ - ellemilla
  How To Style

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨 - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim! - ellemilla
  How To Style

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ - ellemilla
  Self Love

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic! - ellemilla
  How To Style

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style - ellemilla
  How To Style

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️ - ellemilla
  How To Style

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU - ellemilla
  News

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on! - ellemilla
  Behind The Camera

  2020 vs. ellemilla, it's on!