Blue Monday, let's do this! 💪

Blue Monday is een naam die gegeven werd aan de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar... Maar laten we snel die deprimerende gedachte uit ons hoofd zetten.... daar gaan wij niet op focussen! Er zijn redenen genoeg om niet bij de pakken neer te zitten, to look on the bright side of life en ons alleen maar op de positieve dingen te focussen. En dat hoeven geen grote veranderingen of gebeurtenissen te zijn... integendeel! Het zijn juist de gewone momenten die vaak het mooist zijn...

I know dat is niet altijd even gemakkelijk om daar op te focussen want soms zijn we zo druk bezig met van alles en nog wat dat we vaak vergeten om stil te staan bij dat kleine geluk! De kunst is om te vinden van welke kleine dingetjes jij gelukkig wordt ☺️ Ik noem het 'my daily dose of happiness'! Kleine dagelijkse dingetjes die jouw dag extra speciaal maken. Ik heb geprobeerd om mijn gelukmakers op te sommen waarmee ik hoop ook jou te inspireren om op te zoek te gaan naar jouw daily dose of happiness! En dat doen we uiteraard op Blue Monday als statement hihi 😁 

1. De lach van mijn kinderen

Als er één ding is waar ik dag in, dag uit van opfleur is het de lach van Cis & Vin... niets is voor mij mooier dan hun met elkaar horen giechelen! Het kunnen soms zo'n een flauwe dingetjes zijn hihi maar zij kunnen daar zo enorm om lachen dat ik spontaan begin mee te lachen! Dat is toch geweldig... Iets kleins maar oh zo belangrijk voor mij! Je kinderen gelukkig, mama gelukkig 😊 2. De geur van thee

Thee, iets simpel maar het is voor mij het middel om relaxed wakker te worden en om even een momentje voor mezelf in te lassen! Dat begint al bij het kiezen van de thee in de winkel tot het zetten en uiteindelijk te genieten van de laatste druppel 😊 Ik houd ervan om nieuwe smaken te proberen en er echt een momentje van te maken! Mijn momentje 😁3. Naar mijn dromen luisteren

Dream. Believe. Do. Repeat. Dit is mijn favoriete motto! Dat bewijst de sweater uit mijn meest recente ellemilla collectie made by me 😁 Een leuke bedenking dat het ontwerpen van mijn eigen collecties ook echt een van mijn dromen was die ik mocht waarmaken! Het eerste gevolg van weer MEER naar mezelf te luisteren en mijn eigen dromen te volgen!Create the life of your dreams... ik droom nog elke dag, het brengt je naar een wereld waar je inspiratie en ideeën vorm krijgen en zelfs kunnen leiden naar realisaties. Ik wil bijvoorbeeld nog zoveel doen voor ellemilla en elke dag probeer ik daar een stukje van waar te maken zodat ik uiteindelijk heel erg trots kan terugkijken zoals ik dat nu doe naar mijn eigen self love collecties! Ik geloof dat dromen nodig zijn om te kunnen groeien sooo keep on dreaming 😊

4. Kleed je goed, voel je goed!

Uiteraard kan deze gelukmaker niet ontbreken! Het is mijn passie en ik ben er dagelijks mee bezig. Niet alleen voor mijzelf maar in de eerste plaats voor jullie... Ik wil dat mijn kleding het mooiste van jezelf naar boven haalt en je zelfvertrouwen zo een stevige boost krijgt... dat doe ik door de collecties zorgvuldig uit te kiezen! Collecties met net dat tikkeltje extra waar we onszelf mee kunnen profileren 😊 Elk stuk moet schreeuwen: here I am & I deserve to feel good! Soms heb ik zin om de hele dag in een comfy set rond te lopen... vaak trek ik gewoon mijn meest comfy jeans en sweater aan... soms wil ik mij wel helemaal opkleden met alles erop en eraan... whatever your mood is, ik wil zorgen dat er voor iedereen een gepaste outfit is 😊 Wetende dat ik dat elke dag kan met ellemillashop is zalig! 

Speciaal voor vandaag heb ik daarom ook een dreamy collectie gemaakt met zachte stuks waar je je instant heel goed en mooi in voelt!

5. You rock! Mijn kristallen geven energie

Onlangs kreeg ik een geweldige fascinatie voor kristallen en stenen. Ik kreeg een setje stenen cadeau van @Joyffee en al snel volgde ik hierna verschillende self-care, cristal & living with the moon cursussen.
Kleine en grote tips die ik in het dagelijkse leven dagelijks gebruik! 
Een daarvan is het aanschaffen van kristallen 😊 Ondertussen zijn ze een belangrijk deel van mijn leven én ons huis geworden hihi! Ze brengen evenwicht, harmonie én een gevoel van warmte & rust...Zelfs de jongens zijn dol op al onze stenen en hebben zelf ook al een mooie verzameling. Het klinkt misschien allemaal wat zweverig, maar door die stenen heb ik voor mezelf een mooi ritueel waardoor ik dagelijks dankbaar ben! Ik heb nog nooit zo bewust geleefd als nu, met beide voetjes op de grond maar wel heel happy en vol energie! ❤️Ik heb een Celestien. Deze brengt harmonie en vrede en leert je vertrouwen hebben. Een Carneool voor doorzettingsvermogen, creativiteit, inspiratie en passie! En uiteraard de rozenkwarts voor onvoorwaardelijke liefde want deze heeft ook een link met de shop! Vroeger stond deze steen zelfs in het ellemilla logo 😊 Ow en dit zijn nog maar enkele stenen uit mijn aanbod hihi!

6. Een creatieve mood

Creativiteit is een heel belangrijke factor in mijn dagelijkse leven! Zowel op persoonlijk als op werkvlak 😊 Ik probeer dagelijks naar creatieve activiteiten te zoeken om met de jongens te doen! Ik zie die eigenschap ook wel bij hun terug en zij kunnen hun creativiteit ook helemaal laten gaan en dat vind ik geweldig 😍 Het is wat je zelf in je gedachten creëert en er ook effectief iets mee gaat doen! En vooral in mijn werk kan ik mijn creativiteit kwijt... ik zit vaak in mijn studio van 's morgens tot 's avonds te brainstormen over collecties, leuke quotes en foto's om daar dan uiteindelijk een moodboard van te maken 😊 Ik heb ook een boekje op mijn nachtkastje, als ik 's avonds iets leuks bedenk, ik dat meteen kan opschrijven! En daar kan ik echt heel gelukkig van worden als ik op iets leuks kom...

7. It's me-time!

Waar ik dagelijks tijd voor maak ik is een momentje voor mezelf! Een activiteit waarvan ik meteen heel erg blij van wordt: een gezonde maaltijd klaarmaken voor mijn gezin, een badje nemen en terwijl genieten van een goed boek, een uurtje rust inplannen met een yoga sessie of juist mijn energie kwijtraken in een dance work out hihi! Als ik maar gewoon elke dag wat me-time inplan 👌

8. De dag liefdevol afsluiten

Eke dag probeer ik ook een momentje van dankbaarheid in te lassen 😊 Het liefst doe ik dat tegen het einde van de dag omdat je dan kan reflecteren wat er die dag allemaal op je pad is gekomen. Ik som dan 5 dingen op waar ik meteen een blij gevoel van krijg en wat mij heeft doen lachen! Het is iets wat ik voor mijzelf doe en dus geen echte geluksbrenger... maar jezelf laten herinneren aan de dingen die je gelukkig maken zorgt ervoor dat je de volgende dag weer gelukkig opstaat! Zo is de cirkel rond 😊 

Ik stop bij 8 puntjes, want 8 is mijn geluksgetal... & it's all about luck today girls hihi! Dus vertel eens, wat maakt jou elke dag weer opnieuw gelukkig? Daar ben ik super benieuwd naar! ❤️ 

Recente blogposts

Lees hier mijn nieuwste posts voor outfit inspiratie, een blik achter de schermen, tips & tricks en nog zoveel meer 💕

 • Fall In Love 🍂 - ellemilla
  How To Style

  Fall In Love 🍂

 • Self Love Stay true to yourself - ellemilla
  Self Love

  Self Love Stay true to yourself

 • Shop The Look - Fleur Fantasy - ellemilla
  How To Style

  Shop The Look - Fleur Fantasy

 • 5 x Summer Trip Trends - ellemilla
  Fashion Talks

  5 x Summer Trip Trends

 • We Love Linen - ellemilla
  Fashion Talks

  We Love Linen

 • A Silky Summer - ellemilla
  Fashion Talks

  A Silky Summer

 • 4 Different Colors, 4 Different Moods - ellemilla
  Pick Your Fave

  4 Different Colors, 4 Different Moods

 • Dear Diary | Dream like a Bohemian - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Dream like a Bohemian

 • Take me to the Easter Brunch! - ellemilla
  How To Style

  Take me to the Easter Brunch!

 • All we knit is Bernadette - ellemilla
  Fashion Talks

  All we knit is Bernadette

 • 4 x Happy Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  4 x Happy Spring Looks

 • Keep it together... - ellemilla
  Self Love

  Keep it together...

 • 3 x Statement Spring Looks - ellemilla
  How To Style

  3 x Statement Spring Looks

 • Lucky Look - Swing into Spring - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky Look - Swing into Spring

 • Women's Day - ellemilla
  Self Love

  Women's Day

 • Women's Weekend - ellemilla
  Self Love

  Women's Weekend

 • Lucky look of the week - ellemilla
  My Lucky Look

  Lucky look of the week

 • Fresh Starts - ellemilla
  How To Style

  Fresh Starts

 • Hello SS21 - ellemilla
  Fashion Talks

  Hello SS21

 • Happy Valentine's Day! - ellemilla
  Dear Diary

  Happy Valentine's Day!

 • Dikketruiendag ❄️ - ellemilla
  Fashion Talks

  Dikketruiendag ❄️

 • My Label - My Pride 💕 - ellemilla
  Self Love

  My Label - My Pride 💕

 • Turn Blue Monday into a happy day 💙 - ellemilla
  Self Love

  Turn Blue Monday into a happy day 💙

 • shogun-title-probe

 • shogun-title-probe

 • My Wishlist - Elegant Comfort - ellemilla
  Fashion Talks

  My Wishlist - Elegant Comfort

 • It's Party Time! 🎉 - ellemilla
  Fashion Talks

  It's Party Time! 🎉

 • Coats you need to check out! 🧥 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Coats you need to check out! 🧥

 • ellemilla ღ black - ellemilla
  Fashion Talks

  ellemilla ღ black

 • Tips & Tricks against pilling! - ellemilla
  Tips & Tricks

  Tips & Tricks against pilling!

 • Mix & Match: the outfit 👯‍♂️ - ellemilla
  How To Style

  Mix & Match: the outfit 👯‍♂️

 • Autumn-proof jacket: Check! 🍂 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Autumn-proof jacket: Check! 🍂

 • 🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾 - ellemilla
  Fashion Talks

  🌾🍁 Indian Summer 🍁🌾

 • ღ Never Stop Dreaming! ღ - ellemilla
  Self Love

  ღ Never Stop Dreaming! ღ

 • Lost in Paradise ✨ - ellemilla
  Fashion Talks

  Lost in Paradise ✨

 • Get the look - The Gladiator 🌿⚜️ - ellemilla
  How To Style

  Get the look - The Gladiator 🌿⚜️

 • Dear Diary | Let's get creative 🎨 - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Let's get creative 🎨

 • Dear Diary | Aesthete - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Aesthete

 • Dear Diary | Comfort Zone - ellemilla
  Dear Diary

  Dear Diary | Comfort Zone

 • Get the look - Dots & denim! - ellemilla
  How To Style

  Get the look - Dots & denim!

 • Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ - ellemilla
  Self Love

  Self Love Collectie - Made By ellemilla! ღ

 • Lovable Jackets 🖤 - ellemilla
  Pick Your Fave

  Lovable Jackets 🖤

 • Girl, You are magic! - ellemilla
  How To Style

  Girl, You are magic!

 • Chill in Style - ellemilla
  How To Style

  Chill in Style

 • Romantic Dots ♥️ - ellemilla
  How To Style

  Romantic Dots ♥️

 • ellemilla ღ YOU - ellemilla
  News

  ellemilla ღ YOU

 • 2020 vs. ellemilla, it's on! - ellemilla
  Behind The Camera

  2020 vs. ellemilla, it's on!